This short movie won the best movie prize and I help out doing the DOP filmed with Canon EOS 550D with 16mm f2.8 and 28mm f2 lens and also Kodak Playsport for the POV and home video shots. Watch the Movie below.No Name Productions presenteert ‘Blind Vertrouwen’ met Koen Oude Groote Beverborg (Regie), Jeffrey Siefers (Productieleider), Floor Soeters (Opnameleider), Wemke rundberg (Regie assistent), Bruce van Gelderen (Scenario). Productie en Montage: No Name Productions

DOP: Chung-Dha Lam
Geluid: Kasper Koudenburg

Cast: Jasper van der Heijden, Marvin Bek, Rob Keijsers, Jana Roelandt en Maryam El Amrami

(C) 2011 INHolland University Rotterdam

Blind Vertrouwen gaat over liefde en verraad. Michael (Jasper van der Heijden) wordt niet erkend als de vader van zijn kind, het geeft hem het gevoel dat hij machteloos is en in de steek wordt gelaten. Zijn enige uitweg lijkt om aan alles maar een einde te maken. Jos (Rob Keijsers) en Peter (Marvin Bek) proberen hem op het laatste moment nog over te halen het niet te doen, maar zijn ze op tijd of heeft Michael zijn beslissing al genomen?

Blind vertrouwen

About The Author
- Awarded Cinematographer , Photographer and Graphic Designer.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.